top of page

Om Pluto TV

Pluto TV, ett Paramount-bolag, grundades 2014 och förvärvades av Paramount år 2019.
Pluto TV är Amerikas ledande kostnadsfria streamingtjänst för TV, med över 200 direktsända och originalkanaler, och tusentals filmer on-demand i partnerskap med de största TV-bolagen, filmstudiorna, förläggarna och digitala mediabolagen.

Högkvarteret ligger i Los Angeles, med kontor i New York, Silicon Valley, Chicago och Berlin.
Med ett internationellt avtryck som sträcker sig över tre kontinenter och 25 länder över hela USA, Europa och Latinamerika, har Pluto TV mer än 52 miljoner globala aktiva användare i månaden med 400 internationella kanaler 
inklusive 100 kanaler i Latam och GSA, 50 i Brasilien.

 

Pluto TV är tillgängligt på alla sorters anslutna enheter (mobila, anslutna TV-apparater, spelkonsoller, anslutna TV-boxar och på datorer). Pluto TV lanserades för första gången utanför USA i oktober 2018 när det började sändas i Storbritannien på NOW TV och Roku-enheter, med 13 direktsända TV-kanaler.  Sedan lanseringen har Pluto TV vuxit fort i Storbritannien, där vi nu har över 115 kanaler och bredare distribution. I Europa finns tjänsten tillgänglig i Storbritannien, Tyskland och Österrike gick med i december 2018 och Schewiz lades till i september 2019. I början av 2020 utökade Pluto TV sitt avtryck när tjänsten lanserades i Latinamerika.

I oktober 2020 lanserades Pluto TV i Spanien, där det toppade listan för mest nerladdade appar på Android-enheter under första veckan efter lanseringen. Den lanserades med 40 originalkanaler som växte till 100 i slutet av 2021. I februari 2021 lanserades Pluto TV i Frankrike (idag med 85 kanaler), och Pluto TV:s närvaro utökades i Europa. I oktober 2021 lanserades plattformen i Italien med 40 linjära kanaler och avslutade året med över 50 kanaler. 

Utsedda av Fast Company som ett av 2020:s Mest innovativa företag.

Samarbeta med oss

Distributionspartnerskap

Innehållssamarbeten

Pluto TV kombinerar traditionell underhållning och internetvideo som tittare älskar genom att ingå partnerskap med mediaföretag, varumärken och kreatörer. Vårt innehåll handplockas löpande av människor som kan och älskar underhållning. Våra TV-kanaler som sänder dygnet är baserade på stämning och djupa intresseområden som nyheter, musik, sport, humor, spel och mycket mer. Vi söker alltid nytt innehåll som bidra till det omfattande universum av underhållning som finns tillgängligt på Pluto TV.

Om du är intresserad av att distribuera Pluto TV på din plattform eller enhet, eller ingå innehållssamarbeten ska du kontakta: partnershipseu@pluto.tv

Reklamsamarbeten

Pluto TV kombinerar den traditionella TV-reklamens kvalitet och annonseffekt med onlinemarknadsföringens riktade och mätbara möjligheter. Vår unika tjänst och kanaler erbjuder goda möjligheter för varumärken att ingå reklamsamarbeten och varumärkesplacering.

Det är vår mission att underhålla planeten, vilket innebär att samarbeta med världens bästa innehållsskapare och distribuera deras arbete över de bästa enheterna som finns.

PARTNER WITH US
bottom of page